Stichting Cultuur Haven Veghel is reeds vanaf de opstart in 2014 verantwoordelijk voor het beheer van een groot aantal ruimtes op de Noordkade. Cultuur Haven Veghel verzorgt daarnaast ook de verhuur van ruimtes aan locale partijen voor hun sociaal culturele activiteiten. Denk daarbij aan muziek-, dans-, of toneelgezelschappen. Maar ook aan partijen op het gebied op amateurfotografie, schilderen en tekenen, (edel)smederij en andere organisaties met een sociaal cultureel karakter en wordt passende ruimte tegen een speciaal tarief verhuurd.  Cultuur Haven Veghel maakt deel uit van de coöperatieve samenwerking Cultuurfabriek Noordkade. Dit is een organisatie die de gedeelde belangen van de door de gemeente Meierijstad gesubsidieerde cultuurpartijen samenbrengt in het ‘grote geheel’ van de Noordkade en verbindt met andere partijen. 

Krachtvoer Events Noordkade verzorgt de horeca voor gebruikers op genoemde locaties, alsmede bij veel culturele evenementen die De Noordkade plaatsvinden. Krachtvoer Events Noordkade biedt externe partijen daarnaast talloze mogelijkheden voor een geslaagd zakelijk evenement. Voor wat betreft een onderscheidende locatie zit je altijd goed op de Noordkade. Er zijn diverse ruimtes met ieder een eigen verhaal. Deze ruimtes lopen uiteen qua grootte en gaan van klein en intiem voor een kleine groep, tot zalen die tot liefst 1.400 bezoekers kunnen ontvangen.

Cultuur Haven Veghel bestaat dus uit een B.V. en een stichting, elk met een eigen doelstelling. De stichting heeft geen winstoogmerk en heeft als doel om sociaal-culturele activiteiten op de Noordkade te faciliteren.

De B.V. heeft als doel om ruimten succesvol en winstgevend te exploiteren middels horeca en evenementen. De activiteiten van de B.V. handelend onder de firmanaam Krachtvoer Events Noordkade dragen financieel bij aan de activiteiten van de stichting.

Meer weten over sociaal-culturele activiteiten en mogelijkheden op de Noordkade in Veghel? Stuur een e-mail naar hella@cultuurhavenveghel.nl of bel met 0413 782 000

Meer weten over commerciële verhuur van locaties en de verzorging van evenementen op de Noordkade in Veghel, ga naar krachtvoerevents.nl